Home >News & Updates >SESI MAKAN MALAM DAN PERBINCANGAN BERSAMA PENGERUSI LEMBAGA PENGARAH DAN PENGURUSAN UMPSA ADVANCED BERSAMA PENGURUSAN TERTINGGI UMPSA

KUANTAN, 28 Februari 2024- Telah berlangsung Sesi Makan Malam dan Perbincangan bersama Pengerusi Lembaga Pengarah dan Pengurusan UMPSA Advanced bersama Pengurusan Tertinggi UMPSA.

Pelbagai inisiatif dizahirkan dan disokong penuh oleh pihak Pengurusan Tertinggi UMPSA dalam mencorakkan halatuju UMPSA Advanced di masa akan datang.

Turut hadir sama YH. Dato Hamdan Hussin, Pengerusi Lembaga Pengarah UMPSA Advanced merangkap Ahli Lembaga Pengarah UMPSA, Profesor Dato’ Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin, Naib Canselor UMPSA, Profesor Lt. Kol. Ir. Ts. Dr. Ahmad Ziad Sulaiman, Timbalan Naib Canselor Akademik & Antarabangsa UMPSA, merangkap Ahli Lembaga Pengarah UMPSA Advanced, Profesor Ts. Dr. Mohd Rusllim Mohamed, Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar dan Alumni UMPSA, YH. Dato’ Saiful Bahri bin Ahmad Bakarim, Ketua Pegawai Operasi UMPSA dan Dr. Ahmad Johari Mohamad, Yang Menjalankan Fungsi Ketua Pegawai Eksekutif UMPSA Advanced.

#umpsaadvanced

#educationforall